Saturday, 31 August 2013

She can't deny

pengorbanan .
 perkataan yg mudah untuk berbicara susah untuk melakukan.
telan segala kepahitan, kesakitan dan cuba untuk mengukirkan senyuman .
kenangan kau bersama dia terlalu banyak, takkan dye lupekan.
bila kau terus terang tentang perasaan, terharu dia rasa :))
kadangkala dia nak buat benda yg sama tapi susah untuk melakukannya.
kerinduan dia hanya berakhir dngan air mata tanpa ucapan .
dia tak mampu untuk melakukannya . dia takut kalau disakiti lagi.
apabila kau cerita.. hanya satu keputusan dlam hatinya "berkawan kebih baik daripada ade yg menderita"
kesian dye dengar .. 
dia cuba tak pedulikan tentang kau. 
dalam mse yg sme dia risau bila tak dngar khabar .
dia tau kau pun tak rela, tapi kau boley lakukannya.
dia sentiasaaa bagi kau semangat :)
dia masih ade bersama kau walaupun smuanya akan berubah .
dia ada menemani kau .
dan dia akan cuba jadi kawan yang baik untuk kau .
dia faham kalau kau dah tak care mcm dulu , dye faham , jangan risau .
tapi jngan lupakannya :) 
suara kau trngiang2 di kepalanya, ucapan kau trngiang2 di telinganya,
kerinduan ini tak dapat dia ungkapkan. she miss you so much.
sabarlah ye awk :)

oke apekah ini ? ini adelah ayat .
mungkin anda tk bberapa nak faham, aku pun tk faham.
haha, tetiba bangun je terus rse nak updated blog then tetiba type benda ni.
em takde kena mengena dngn aku kod. 
jngan bnyak tanya . 
good morning everyone!
;D