Friday, 21 March 2014

Ahaaa

Assalamualaikum.
Harini hari jumaat . sbenarnya tak tau nak intro mcam mana.
kahkahkah. next week cuti seminggu , yeah yeah.
tapiiiiiiiiiiii nampaknya sperti tidak cuti , masih berkawad masih mnyelesaikan hw.
banyak tak bnyak, pakej betul percutian ni .. class pun masih ada .
takpolah. spm kan biasa la tu.. last year . marilah buat betul2.
mungkin akan jarang juga mengupdated ni semua. tsk tsk
mcam tak percaya je tahun ni spm. lepastu msok u lpaztu kerja, waaa dah besar rupanya aku ni, hehee
eee seram pun ada. hehee, tapi best lah, kod
mzty akan rindu kesayangan2 di kiambang nnty , aku taktau lah kan. bnyak2 tahun.
tahun ni friendship dalam kelas rapat sangat. ade je benda nak share nak bgurau nak bahan dan yng paling penting.. bnyak gila drama. kiambang penuh dengan drama melayu hindustan dan mcm2. haha
bestttttt. hehe. smpai ckg pun masuk jugk dngn drama. mula2 dulu mcm susah nak terima ckg baru masa form4 an, then skarang ni mcm syanggg gilaa. taknak habis sekolahhhhh haha. bnyak sebabnya :D

okeyy.pengalaman baru mula wujud sejak dua hari lepas, haha
kejadian yang lagi bnyak drama :D
adalahhh kannn. tapi haihh jngan pernah berulang lagi dalam hidup aku .
okey lagi nk cakap apa, em em em..
marilah ke kita ke mnyelesaikan ke hw.